Siirry suoraan sisältöön

Pakkaamo


Ituset oy on kuulunut Tilasiemen-pakkaamoketjuun jo vuodesta 1993. Tuotevalikoimaamme kuuluvat uusimmat ja tuottavimmat vilja-, öljykasvi-, ja nurmisiemenet sekä siemenseokset. Siemenseokset teemme tarvittaessa Sinun tilasi tarpeisiin räätälöitynä.
Toimitamme tilauksesi tarvittaessa omalla kalustollamme edullisesti, nopeasti ja joustavasti perille asti. Olet myös tervetullut noutamaan kylvösiemenesi suoraan Tilasiemen-palvelupisteestämme.
Laatu
Terve ja elinvoimainen kylvösiemen on laadukkaan sadon lähtökohta. Kylvösiemenen laadun valvonnan suorittavat Ruokaviraston valtuuttamat siementarkastajat. Sertifiointiprosessissa siemenviljelmät tarkastetaan kasvukauden aikana lohkokohtaisesti. Valmiiden siemenerien laatu (itävyys, terveys, puhtaus jne.) varmistetaan laboratoriotutkimuksin.
Sopimusviljely
Oletko kiinnostunut siemenviljelystä? Etsimme sopimusviljelijöitä Kanta-Hämeen alueelta. Siemenviljelytilan tulee olla vapaa hukkakaurasta ja tilalla tulee olla käytettävissä oma kalusto sadon korjaamiseen ja varastointiin. Puhtaan siemenen viljely vaatii huolellisuutta koko tuotantoketjussa. Siemeneksi sertifioidusta viljasta maksetaan tuottajalle siemenlisä.